Experiență reușită la recoltarea analizelor în Yuno Clinic

Recoltarea analizelor de sânge la copii poate fi o experiență stresantă atât pentru cei mici, cât și pentru părinți.

Vă prezentăm cazul Mayei, pacienta curajoasă Yuno Clinic, în vârstă 3 ani și jumătate. Împreună cu mama ei, a venit temătoare pentru ceea ce urma, având un istoric zbuciumat cu privire la prelevarea probelor de sânge.

Povestea începe cu recomandarea analizelor de sânge din partea unui medic specialist pediatru
La Yuno Clinic, înțelegem că abordarea corectă, profesionistă și empatică în astfel de situații poate face o diferență semnificativă. Am fost bucuroși să le schimbăm viziunea recoltării atât Mayei, cât și mamei sale, să le oferim sprijinul și confortul de care aveau nevoie.
Considerăm că printr-o pregătire prealabilă și sprijin adecvat, experiențele medicale pot deveni mai puțin traumatizante și mai ușor de gestionat pentru copii.

Pentru a asigura succesul recoltării, iată cum am gestionat situația:
Pregătirea Copilului:
•    Maya a beneficiat de o noapte de somn odihnitor, asigurându-ne că era odihnită înainte de procedură. Asistenta medicală a explicat copilului cu grijă care sunt pașii ce urmează. A folosit cuvinte simple și non-tehnice și s-a asigurat că înțelege pentru ce se află în cabinet. I-a oferit încurajare și i-a răspuns la toate curiozitățile.
•    Medicul specialist din Yuno Clinic a dat instrucțiuni cu privire la restricțiile alimentare înainte de recoltare, asigurându-se Maya nu mănâncă sau bea cu cel puțin 8-12 ore înainte.
Pregătirea Emoțională:
•    Cu blândețe și răbdare, am comunicat cu Maya și mama ei, explicându-le cu prietenie fiecare etapă a procedurii.
•    Am folosit cuvinte care să reducă anxietatea, asigurându-le că procesul nu va fi dureros sau înfricoșător.
•    Am rugat-o pe mama fetiței să aducă de acasă jucăriile preferate ale Mayei și am încurajat activități distractive pentru a o face să se simtă confortabil și distrasă.
•    Am creat un mediu în care Maya se simțea în siguranță să pună întrebări și să își exprime îngrijorările. Am răspuns cu blândețe și cu un ton liniștitor.

La Yuno Clinic, avem mândria de a avea personal medical cu experiență vastă în îngrijirea copiilor. În cazul Mayei, asistenta medicală cu 20 de ani de experiență în pediatrie a realizat recoltarea probelor de sânge cu explicații simple și emoatie. Mama Mayei a putut observa cum fetița sa a avut încredere în asistenta noastră și a fost relaxată în timpul procedurii.
Cu profesionalism și îngrijire, am reușit să transformăm o experiență care era inițial traumatizantă într-o experiența caldă și reușită.

La finalul procedurii, mama Mayei a avut o reacție uimitoare. A fost copleșită de mulțumire știind că a luat cea mai bună decizie pentru sănătatea și binele copilului său. Aprecierile ei au fost dovada clară a eforturilor noastre de a face procesul de recoltare de sânge unul sigur și eficient.

Suntem aici pentru a fi aliații dumneavoastră în îngrijirea copiilor și vă așteptăm cu brațele deschise pentru a vă oferi servicii medicale de înaltă calitate. Suntem aici pentru a identifica un erou în fiecare dintre copiii care ne calcă pragul.

Pentru părinții din București care caută servicii medicale de pediatrie și analize precise pentru copiii lor, în sector 2 vă puteți programa cu încredere.