Dr. Emanuela Stan

Medic specialist Pediatru

Specialitate
Pediatrie

"Am ales pediatria din dorința de a contribui la creșterea și dezvoltarea armonioasă a micilor pacienți, fiind dintotdeauna atrasă de interacțiunea cu copiii și de posibilitatea de a influența pozitiv parcursul vieții lor. Este o alegere care îmi umple inima de bucurie și îmi oferă satisfacția de a fi de ajutor într-un domeniu atât de sensibil și important."

Dr. Emanuela Stan este medic specialist pediatru cu o pasiune aparte pentru sănătatea și bunăstarea copiilor. Astfel, își dedică timpul și energia pentru a se perfecționa continuu și pentru a aduce cele mai bune practici în pediatrie.

Fiind un medic atent la detalii, Dr. Emanuela Stan și-a aprofundat cunoștințele și expertiza în cadrul a numeroase cursuri și webinarii, fiind mereu în căutarea celor mai noi informații și tehnici pentru a oferi tratamente eficiente și personalizate. Astfel, a participat la evenimente care au acoperit subiecte precum alimentatia copiilor, complicațiile cardiace congenitale și managementul acestora, utilizarea corectă a antibioticelor pentru a evita rezistența la medicamente, precum și importanța vaccinării în prevenirea bolilor grave.

Este membră în: Colegiul Medicilor din Municipiul București - CMMB

Programări la Dr. Emanuela Stan

Programări la Dr. Emanuela Stan

Echipa noastră te asteaptă.

Programează-te