Pediatria este o specialitate medicală esențială dedicată sănătății copiilor și adolescenților.

La Yuno Clinic avem o echipă de medici pediatri dedicați, specializați în îngrijirea medicală pentru cei mici.
Pediatria se concentrează pe:            
- prevenirea,
- diagnosticarea
- și tratamentul bolilor copiilor.

Medicii pediatri sunt specializați în gestionarea sănătății copiilor, de la nou-născuți la adolescenți. Ei sunt experți în monitorizarea creșterii și dezvoltării lor, precum și în gestionarea bolilor și a problemelor de sănătate specifice vârstei lor.

Prin serviciile medicale specifice pediatriei, Yuno Clinic este un partener de încredere în gestionarea problemelor de sănătate ale copiilor.
Echipa noastră medicală abordează afecțiunile cu o perspectivă multidisciplinară și holistică, asigurându-se că fiecare recomandare și tratament sunt personalizate pentru a se potrivi perfect nevoilor unice ale fiecărui pacient.

Ne-am angajat să furnizăm un mediu sigur, confortabil și prietenos. Avem personal medical și non-medical specializat în comunicarea cu copiii și părinții lor pentru a garanta o experiență pozitivă și educativă pentru toți pacienții noștri.

Alte servicii medicale din Yuno Clinic sunt:
Cardiologie pediatrică
Neurologie pediatrică
Endocrinologie pediatrică
Psihiatrie pediatrică și terapie (pediatrică, de familie și de cuplu)
Genetică medicală
Dietetică și nutriție secializată pentru copii
Punct de recoltare analize în colaborare cu laboratoarele Synevo.
Testări genetice
Analiză bazală corporală prin intermediul celui mai performant analizor corporal acreditat pentru segmentul pediatric (InBody)

 În sectorul 2 din București vă puteți programa copilul la evaluare pediatrică, iar medicul va oferi recomandările personalizate sau tratament la nevoie.