Analize de laborator

Analizele de sânge joacă un rol important în viața pacienților și a medicilor, oferind informații valoroase despre starea de sănătate a organismului. Aceste analize sunt efectuate într-un laborator de analize medicale și implică prelevarea unei probe de sânge de la pacient (sau alte tipuri de probe în funcție de recomandarea medicului), care este apoi analizată pentru a obține diverse rezultate și parametri.

Rolul analizelor medicale este stabilit decătre medicul curant, iar acestea pot furniza informații despre:
•funcționalitatea anumitor organe,
•gradul de sănătate al individului,
•sistemul imunitar,
•ajută la monitorizarea tratamentului (în cazul în care pacientul are o afecțiune medicală cronică sau este sub tratament, analizele de sânge periodice pot fi esențiale pentru a monitoriza eficacitatea tratamentului și pentur a ajusta dozele medicamentelor dacă este necesar),
•prevenția și depistarea precoce a anumitor afecțiuni.
Programează-te pentru analize

Programează-te pentru analize

Echipa noastră te asteaptă!

Programează-te
Pentru ca analizele să reflecte cu acuratețe situația organismului, pe lângă performanțele laboratorului este importantă atât pregătirea pacientului înainte de recoltare, cât și personalul medical care efectuează recoltarea pacienților minori.

Experiența își pune amprenta în multe cazuri din viețile noastre, dar mai ales atunci când discutăm despre un subiect delicat: recoltare probe de sânge și probe biologice de la micii pacienți. Ne dorim ca experiența unei recoltări, poate chiar prima recoltare de sânge în unele cazuri, să fie una cât mai ușor de acceptat pentru copii. Totodată, acuratețea rezultatelor analizelor reprezintă un aspect de importanță maximă.

La Yuno Clinic, personalul medical implicat în recoltarea de sânge de la copii deține o experiență specifică vastă, pentru a putea obține probele de sânge în timpul cel mai scurt, fără traume asupra copiilor și totodată asupra părinților.

Pentru prelucrarea analizelor de sânge, am ales parteneriatul cu Synevo România, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de laborator din România, cu experiența de 26 de ani în piață.