Dr. Victor Daniel Miron

Medic specialist Pediatru

Specialitate
Pediatrie

Informații specialist

Victor Daniel Miron, medic specialist în pediatrie, doctor în medicină și asistent universitar la UMF Carol Davila, se remarcă nu doar prin expertiza sa clinică, ci și prin cercetarea sa intensă în domeniul bolilor infectioase. Este autorul a numeroase articole publicate în reviste internaționale și un membru activ al grupurilor de lucru dedicate bolilor respiratorii virale și hepatitei virale din cadrul Societății Europene de Boli Infecțioase și Microbiologie Clinică.

Absolvent al cursurilor post-universitare în imunologiea virală și vaccinologie de la prestigioasa Harvard University, Victor Daniel Miron a fost invitat să susțină prelegeri la conferințe de renume, atât la nivel național, cât și internațional.
Dr. Victor-Daniel Miron este un medic tânar şi entuziast, este implicat și dedicat meseriei pe care o practică la cabinet și în același timp se implică în evenimente de educație medicală.
„Am ales pediatria fiindcă cei mici, oricât de rău se simt, găsesc forţa să-ţi zâmbească!” spune dr. Victor-Daniel Miron

Programări la Dr. Victor Daniel Miron

Programări la Dr. Victor Daniel Miron

Medic specialist Pediatrie

Programează-te