Ema Claudia Mărgineanu

Specialitate
Dietetică și Nutriție

Informații specialist

“Practica în pediatrie, pasiunea și conștientizarea necesității alimentației sănătoase m-au motivat să studiez și să mă focalizez pe psihonutriție și pe importanța schimbării obiceiurilor alimentare și a stilului de viață.

Tiparele emoționale moștenite și obiceiurile alimentare create în copilărie vor defini stilul de viață al adultului.

Scopul meu este de a-i ajuta pe copii și familiile lor în baza studiilor științifice și în funcție de patologiile lor să facă schimbări pe termen lung în obiceiurile lor alimentare, care să le îmbunătățească calitatea generală a vieții.”

Dietetician și nutriționist licențiat, Ema Claudia Mărgineanu deține o experiență vastă în domeniul medical, concentrată pe nutriție pediatrică și psihonutriție. Cu un background solid în educație, Ema Claudia Mărgineanu se evidențiază prin abilitățile sale de comunicare, metodică predării și înțelegere a psihologiei copilului. Își propune să aducă contribuții semnificative în îmbunătățirea calității vieții copiilor și familiilor lor prin practica sa dedicată și orientată spre rezultate în domeniul nutriției pediatrice. Atât expertiza în tratarea nutrițională a copiilor cu afecțiuni oncologice, cât și cea de specialist în psihonutriție aduc contribuții valoroase pentru ca micii pacienți să atingă scopul pentru care inițiază programul personalizat de dietetică și nutriție.

Membră în:

-Colegiul Dieteticienilor din România din anul 2021

Arii de specializare:

-Psihonutriție și nutriție pediatrică

-Tratare nutrițională a copiilor cu afecțiuni oncologice

-Consilier certificat internațional în Alăptare- IBCLC